marți, 20 septembrie 2016

Am gasit porci de vanzare pe site-uri de anunturi

In ziua de azi este mult mai usor sa vinzi orice produs sau sa promovezi un serviciu. Avem la dispozitie diverse unelte de care ne putem folosi in astfel de cazuri, insa o solutie potrivita si care nu implica nici un cost este aceea de a posta anunturi pe Imperator.ro. Tinand cont ca serviciul este gratuit pentru toti utilizatorii site-ului, nimeni nu are nimic de pierdut atunci cand incearca sa vanda orice. Chiar si cei din mediul rural care au porci de vanzare, isi pot maximiza profitul postand anunturi, iar un alt avantaj semnificativ adus de Imperator este faptul ca se poate promova orice anunt.

Serviciul de promovare

Astfel, in schimbul unei sume modice ai garantia ca anuntul tau va fi vizualizat de un numar mai mare de utilizatori si astfel cresc sansele de a vinde ceva.

Valabilitate

Fiecare anunt este valabil pentru o perioada de 90 de zile, insa in cazul in care nu ai reusit sa vinzi produsul respectiv, ai posibilitatea de a reactualiza anuntul pentru inca o perioada de 90 de zile, tot gratuit. Cu alte cuvinte, poti astepta oricat timp doresti pana cand iti gasesti un cumparator, iar astfel te vei bucura intr-un final de pretul dorit.

Interfata prietenoasa


Site-ul poate fi folosit de catre oricine in cele mai bune conditii, astfel cei care au porci de vanzare nu trebuie sa fie specialisti in utilizarea calculatorului, ci sunt suficiente cateva notiuni de baza. Pentru a crea un cont nu este nevoie decat de 2 minute si de o adresa de email valida pentru confirmare. Mai apoi, in alte cateva minute anuntul tau va putea fi vizualizat de catre ceilalti utilizatori. Poti sa pregatesti o descriere cat mai atractiva si sa incarci pana la 8 imagini cu produsele scoase la vanzare, dupa care astepti sa fii contactat de catre cei interesati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu