luni, 25 aprilie 2016

Tehnologii Moderne de Constructie

Cu pasi marunti tara noastra adopta cele mai moderne tehnologii de constructie. Cu totii ne dorim o locuinta cat mai confortabila, care sa ne ofere cele mai bune conditii, insa din pacate acest confort poate fi afectat de lipsa calitatii materialelor folosite in timpul constructiei. Una dintre cele mai comune alegeri este tamplaria PVC, intrucat aceasta este considerata a fi un izolator termin mai eficient decat aluminiul, iar pretul este aproape cu 50% mai mic. Pe de alta parte, aluminiul este indicat in alte cazuri precum peretii cortina sau panourile ce ocupa o suprafata mare, in timp ce PVC-ul nu este indicat.

Cand sa aleg tamplaria PVC? 


Cu alte cuvinte, in functie de natura constructiei, sunt recomandate anumite tipuri de materiale, astfel ca specialistii vor indica tamplaria PVC doar atunci cand este nevoie, iar aceasta include de cele mai multe ori profilul, geamul termopan, feroneria, executia, iar montajul este asigurat. In cazul locuintelor, tamplaria PVC este mai mult decat suficienta, iar diferenta de temperatura este una acceptabila. In schimb, cu cat creste grosimea profilului, cu atat si transferul temperaturii va fi mai redus, astfel ca nu vor aparea probleme cauzate de condens.

Cu o lunga durata de viata, aceasta tamplarie este foarte rezistenta si are avantajul ca este rezistenta la incendii, aspect esential in special in cazul caselor, intrucat focul provenit de la vecini nu va afecta structura. Tehnologia moderna isi spune cuvantul prin faptul ca profilul nu este afectat de razele puternice ale soarelui, nu isi modifica culoarea si nici nu se deformeaza.
De asemenea, profilul gros este ideal pentru mentinerea unei temperaturi stabile pe timpul iernii, iar cu o investitie minima, confortul va fi sporit, in timp ce mercurul din termometre nu va reprezenta o problema. In schimb, pentru a avea asigurata calitatea lucrarii, se recomanda apelarea la o firma specializata, renumita, care sa fie promitatoare.